Afbeelding

Wie zijn we

PB Automotive Group is ontstaan uit een enthousiast idee van Maxime Vandeput en Tom Barzeele. Maxime jaren auto freak en nodige pk’s op stal in zijn garage wilde een wagen in consignatie te koop stellen bij Tom zijn 10 jarig bestaande autozaak BC Cars. Maar na wat telefoons heen en weer en wat gekke ideeën gaan ze hun droom beide tegemoet: Premium cars aanbieden.

Maar wat zijn de Premium Cars? In onze ogen zijn dat alle wagens waar onze klanten warm van worden. Of het nu een id3 elektrisch is of een GT3 van Porsche… wij zoeken de wagen voor u .

Afbeelding

Want Premium is niet Luxury

Premium gaat verder en kijkt naar welke noden / voorwaarden er nodig zijn om de berijder te plezieren. Deze kan uit onze stock gevonden worden of op bestelling. Onze toonzaal is gelegen te Royerveld 33, 3740 Bilzen . Met een 600 m² grote showroom stallen we een 10 tal nieuwe wagens voor. Een mix van alle merken en alle motorisaties. Onze voorkeur gaat voor nieuwe wagens of met een fabrieksgarantie op. Ook voor onderhoud als nog kan u beroep doen bij ons in onze werkplaats achteraan.

Afbeelding

Onze kantoren

Onze kantoren zijn dagelijks open en ook afspraken op maat kunnen bij ons. Gelieve ons tijdens de kantooruren gewoon even te verwittigen dat wij jullie bezoek al perfect kunnen voorbereiden. Wij kijken uit naar jullie komst en zetten de koffie al warm of de bubbels reeds koud! Kwaliteit is een begrip dat men graag gebruikt . We geloven in dat wat vroeger zo bleek te zijn snel kan veranderen. Wat men uiteindelijk kan meten kan verbeterd worden. Quality in Motion…